За нас

Сигурност

Лоялност

Отговорност

Професионализъм

Развиваме нашата дейност от 15 години, като предлагаме услуги на територията на четири държави. Стратегията ни е ориентирана изцяло към клиента и неговите специфични нужди, а целта ни е да реализираме неговите виждания, чрез професионални решения. Цялостното Управление на Сигурността (Total Security Managemen) е система от интегрирани услуги, предоставени от един доставчик, така че вашите служители и клиенти, сгради и активи да бъдат защитени по възможно най-ефективния начин. Правилният избор вземане на решение за сигурността е от ключово значение  за устойчивото реализиране на вашите бизнес цели. Ние ще работим с Вас, за да определим заедно какви са нуждите Ви. Изборът на правилната стратегия за сигурност ще позволи да се фокусирате изцяло върху основната Ви бизнес дейност. Ползата за Вас? Професионален екип, който работи за Вас,  за да сте сигурни, че получавате точно това, от което имате нужда.

Услуги

Охранителна дейност и сигурност

Имаме опит с реализирани проекти за образователни институции, общини и държавни учреждения. Осигуряваме охранители с необходимите качества и отношение, специално обучени за работа в публичния сектор. Разполагаме със собствен център за непрекъснато видеонаблюдение, оборудван с модерна техника. Решението е подходящо за мониторинг на сгради, паркинги, промишлени, складови помещения и строежи, както и на работни помещения или клиентски центрове.

Техническа поддръжка

Развиваме нашата дейност на територията на четири държави. Стратегията ни е ориентирана изцяло към клиента и неговите специфични нужди, а целта ни е да реализираме неговите виждания, чрез професионални решения. 

Пожароизвестителни, пожарогасителни и противопожарни системи

Ние предлагаме цялостно решение, което включва ранна детекция и ограничаване на огъня. Разполагаме с необходимия ресурс и специалисти, за да предложим адекватни решения, за всеки тип обект. Предлагаме пожароизвестителни системи, доставка и изграждане на инсталацията, както и последващата гаранционна и следгаранционна поддръжка.

СМР Дейности

Като част от интегрираните фасилити услуги на АКСИОН ГРУП Тотал Фасилити Мениджмънт, нашият екип предоставя планирани или по заявка строително-ремонтни услуги. Според изискванията ви осигуряваме качествени услуги, както в един конкретен обект, така и комплексно за целия ви имотен портфейл в България. Ние от АКСИОН ГРУП Тотал Фасилити Мениджмънт предоставяме строително-ремонтни дейности, реновации, ребрандиране, интериорни адаптации и др. Няма работа, която да е прекалено обикновена или прекалено сложна за нас

Професионално почистване

Ние сме водеща компания в областта на професионалните услуги за почистване, поддръжка и доставка на санитарни консумативи. Осигуряваме национално покритие чрез регионалните ни офиси и напълно оборудвани мобилни екипи. Нашите служители са обучени, отговорни и лоялни, за да Ви гарантират сигурност по отношение на хигиената и санитарните консумативи. Ползата за Вас? Професионален екип, който работи за Вас, за да сте сигурни, че получавате точно това, от което имате нужда.

Изграждане и поддръжка на зелени площи

Ние Ви предлагаме пълната гама от услуги в областта на озеленяването, проектирането, изграждането (включително вертикална планировка) и поддръжката на паркове и градини, прилежащи към жилищни, обществени, административни сгради, хотели, търговски комплекси и ресторант и поддръжка на градинско осветление. Неразделна част отуслугите е съпътстващото изграждане и поддръжка на автоматизирани поливни системи.

ДДД, Борба с вредителите

Предлагаме ефективен и екологичен контрол на вредителите, насочен към максимално ограничаване на техните популации и разпространение, чрез нарушаване на репродуктивните им способности. Решаваме проблема Ви, но не на всяка цена, не и за сметка на Вашето здраве. За целта използваме единствено пестициди, заемащи челни места в листата на безвредните за хората препарати на Световната здравна организация WHO.

Снегопочистване и извозване

Зимната поддръжка на външните площи е наша отговорност. Клиентите на фирмата получават адекватна реакция и качествено изпълнение.

Детайлна информация за нашите услуги

Scroll to Top
Scroll to Top

Свържете се с нас

всеки ден от 7:30 до 19:30 ч.
или намерете отговора: