phone 0 700 1 16 16
CLEAN - Химическо чистене и пране

Изградена верига за химическо чистене и производствена - промишлена база – професионална пералня, отговарящи на високите изисквания и очаквания на нашите клиенти. Основно правило в нашата работа е индивидуален подход към всеки клиент и специално внимание към всеки артикул. Прането е най-разпространения метод за почистване на битов текстил, но същевременно е един много рисков процес. Навлезлите нови материи в нашия бит, както и всевъзможните комбинации между тях, изискват висок професионализъм и ресурсни възможности за правилното им поддържане. Ние Ви гарантираме по-дълъг живот на личното бельо, спалното бельо, дрехи, завивки, килими и интериорен текстил и запазване на техните експлоатационни качества. Използваните перилни и спомагателни средства са на утвърдени производители гарантират отлично качество на прането и запазване на цветовете. Дрехите са грижливо почистени, изгладени и опаковани. Сроковете за изпълнение на поръчките са съответно - за 24 и 72 часа.

icon Знаци за химическо чистене

Малцина от вас знаят значението на знаците за химическо чистене и пране, които се намират на етикета на вашите дрехи. Може да видите тяхното значение тук.

Знаци за химическо чистене и пране

icon LOYALTY BONUS CLUB CARD

В жест на признателност към нашите частни и корпоративни клиенти, ние от CLEAN - Химическо чистене и пране създадохме една необикновенна карта за отстъпки за услугите на нашите ателиета за химическо чистене и пране. За повече информация и как може да се сдобиете с CLEAN LOYALTY BONUS CLUB CARD, може да се свържете с нас на тел: 0700 1 16 16 или [email protected]

icon Боядисване на кожа и текстил

Предлагаме багрене на дрехи от памучен текстил в основната цветова гама. Боядисване на кожени и текстилни изделия. Пълна цветова гама. Услугите се изпълняват за 5 работни дни. За масово навлизащите в бита ни изделия от естествена кожа и възстановяваме търговския им вид. Гарантираме качество и трайност на покритието.


АТЕЛИЕТА

ПРОЦЕСЪТ

Същността на процеса е почистване на текстилни и кожени изделия в органичен разтворител, при което се отстраняват предимно мастните замърсявания. Целта е да се поддържа добрия външен вид на изделията при максимален ефект на почистване за най-кратко време и при минимален разход на разтворител в съответствие с екологичните изисквания на нашето време. Химическото чистене е най-подходящият метод за почистване на чувствителни към водна обработка материи като естествена коприна, вискоза, вълнени изделия, кожи. По този начин се предотвратява свиването, степването и деформирането на текстилните изделия. Естественото обезмасляване на кожите се предотвратява чрез ползването на подходящи намаслители по време на химическото чистене. Ние използваме деташиращи средства, усилватели и апретанти на лидера в тази област, които са напълно безопасни за тъканите. Многообразието от материи, навлезли в бита ни, аксесоарите към дрехите и подлепващите материали, изискват много професионален опит и компетентност, с които ние можем да Ви бъдем полезни. Разполагаме с пълната гама от професионална техника за извършване на парно гладене – парогладачни манекени, маси и преси, за да придадем завършен и естетичен вид на изделията след химическо чистене. Като допълнителна услуга, ние предлагаме парно гладене на изпрани от клиентите дрехи и битови текстилни изделия.

Ние обслужваме десетки контрагенти, на които предлагаме отлично качество на пране и гладене, омекотяване, ароматизиране на бельото; безплатен транспорт и приемливи цени. Това ни позволява да реагираме незабавно на нуждите на нашите клиенти в рамките на 24 часа, а при извънредни обстоятелства и до 6 часа. Разполагаме с професионални перални машини и надеждна дозираща система за перилни препарати и спомагателни средства, сушилни, центрофуги и каландри за гладене на право бельо. На хотелите, комплекси от предлагаме: пране на спално бельо, хавлии, халати, ресторантски покривки, карета, салфетки, работно облекло, олекотени завивки, протектори, възглавници, шалтета и др. Безкомпромисни сме към локалните замърсявания, които се срещат най-често по хотелското бельо – плодови петна, белтъчни и мазни замърсявания, петна от гримове, ръжда и др. За целта използваме най-добрите почистващи препарати на лидера в световната практика. При необходимост, за замърсявания, които не са отстранени при прането, извършваме и химическо чистене на изделията. За гостите на хотели и почивни бази извършваме услугата химическо чистене и индивидуално пране в рамките на 24 часа. На всички наши клиенти можем да осигурим ежедневно обслужване или обслужване в желаните срокове със собствен транспорт.


КОНТАКТИ

Централното ни ателие се намира на ул. "Александър Жендов" №6 срещу входа на Министерство на външните работи.

Тел. за контакти: 0700 1 16 16
Е-поща: [email protected]

Място за вашата реклама!
За повече информация: 0700 1 16 16


ПАРТНЬОРИ
  • partner 1